رئیس دفتر هیأت معاونیت سیاسی سازمان ملل متحد در افغانستان یا یوناما با نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل متحد در مورد وضعیت افغانستان گفتگو کردند.
به گزارش انصار، دفتر نمایندگی دائم پاکستان در سازمان ملل متحد در صفحه اکس این نهاد نوشته که منیر اکرم نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل متحد با خانم روزا اوتونبایوا رئیس هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرده است.
طرفین در این دیدار، در مورد وضعیت افغانستان و نیازهای بشردوستانه این کشور گفتگو کردند.
گفتنی است که این دیدار در آستانه نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد افغانستان انجام شده و پاکستان همواره نگرانی خویش را از تبدیل شدن افغانستان به پناهگاه امن تروریستان ابراز کرده است.
ادعای که حکومت طالبان آنرا همیشه رد کرده و گفته اند که لانه های تروریزم در پاکستان بوده و اکثر حملات انجام شده در افغانستان از آن کشور کنترول می شود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/35111